Pieltex Art Design SRL este o companie specializată în producția de marochinărie pentru vânătoare .

 


Compania isi desfasoara activitatea intr-o fabrica ce are dotarea necesara pentru un proces tehnologic complet (croit, cusut, finisat) . Materia prima de baza este pielea naturala,  de origine italiana, piele tabacita in tanini vegetali, sistem de tabacire care confera o viata lunga articolelor confectionate. De asemeni pielea se utilizeaza si in combinatie cu alte materiale: textile impermeabile (cordura, camuflaj, panama, canvas), blana naturala sau sintetica.

Materiile prime si materialele sunt achizitionate atat de la furnizori interni cat si de la furnizori externi, depinzand de cerintele de calitate ale fiecarei categorii de produse.


Astfel in fabrica noastra producem:

  • echipament de vanatoare si pescuit (curele pentru transport arma, acesorii pentru vanatoare, portarme din piele, portarme textile, tolbe, rucsacuri, cartusiere)
  • echipament pentru jandarmi, paza, politie (portpistol la centura sau cu ham, port bastoane - tomfe, telescopice - portcatuse, portincarcatoare, portspray, portacte, centuri, genti pentru transport masca de gaze)
  • alte articole de marochinarie (genti, serviete, portmonee, curele pentru pantalon)
  • genti pentru scule, pentru mecanici, electricieni